Eigen Advertentie Site Runnen

Wilt u graag uw eigen marktplaats? Dan is dit ook mogelijk wanneer u geen verstand heeft van websites maken. Via een speciaal daarvoor ontwikkelde beheeromgeving kunt u de aanpassingen aan uw website eenvoudig doen. Via uw beheerdersaccount kunt u dan bijvoorbeeld een rubriek of een kleur op uw advertentie website veranderen. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Het marktplaats script ondersteunt u bij het doorvoeren van de aanpassingen. Het generen van inkomsten is een bijkomende mogelijkheid van het script. Betaalde rubrieken aanmaken is een goede mogelijkheid. Een telefoonnummer weergeven daar kunt u geld voor vragen. Voor al deze opties kunt u afzonderlijk de prijzen instellen via het beheerpaneel.

Bij het plaatsen van een advertentie krijgt de adverteerder een melding te zien over de kosten. Via de website kan de adverteerder daarna eenvoudig een betaling verrichten. Wilt u via het marktplaats PHP script ook geld verdienen? De pagina advertentie website bevat hier veel informatie over. Zo duur is een dergelijk script niet. U heeft het script in een mum van tijd geïnstalleerd. Het script maakt de benodigde tabellen in de database aan. Het installatiescript maakt ook een beheerdersaccount voor u aan in de database. U kunt na de installatie uw website via de beheeromgeving beheren.

Een adverteerder kan enkele afbeeldingen bij een advertentie plaatsen.Via het beheerpaneel is gemakkelijk in te stellen hoeveel foto’s maximaal aan een advertentie mogen worden toegevoegd. Bij een beperkte hoeveelheid schijfruimte kunt u de instelling lager zetten. Een nieuw account is aan te vragen via uw website. Hiervoor wordt een aanmeldformulier op uw marktplaats website weergegeven. Met het account kan een gebruiker inloggen en zijn advertenties beheren. Een reactie op een advertentie kan men heel eenvoudig versturen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt getoond. Wanneer men fraude vermoedt kan men dat via een apart formulier aangeven die naar uw e-mailadres wordt gestuurd.
Free Web Hosting