Portaalsite bouwen tips

Het is niet heel moeilijk om zelf een startpagina website samen te stellen. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Zelf als u nauwelijks kennis heeft van websites maken, kunt u via het script redelijk eenvoudig uw eigen startpagina website in elkaar zetten.

Wilt u een dergelijk script gaan gebruiken, lees dan de pagina Startpagina script eens door. Volgt u de links op die pagina dan zult u uiteindelijk terecht komen op een website waar een betaalbaar startpaginascript te koop is. Met behulp van dat script is het heel gemakkelijk om een eigen startpagina website te bouwen. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Ook is het verstandig om een mooie domeinnaam te registreren bij uw webhosting, waarmee de site bereikbaar zal zijn.

U kunt een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website. Over het algemeen zal een dochterpagina rondom een specifiek thema zijn gebouwd. Dat u zelf een subdomein voor een nieuwe startpagina kunt kiezen is uiterst handig. Belangrijke sleutelwoorden kunt u verwerken in het subdomein. Het is daarnaast mogelijk om de belangrijkste zoekwoorden in te voeren per losse dochterpagina.

Een nieuw account kan via een registratieformulier op uw website worden aangemaakt. Vervolgens kan dat account worden gebruikt om een eigen startpagina aan te maken. Zodra men is ingelogd, kan men aan de slag met een eigen startpagina. Men kan op een eigen startpagina naast links allerlei andere dingen plaatsen. Ook widgets kunnen aan een dochterpagina worden toegevoegd. Een beheerder kan de metagegevens van zijn startpagina eenvoudig instellen tijdens het aanmaken.

Een beheeraccount geeft u niet alleen de rechten om dochterpagina’s aan te passen, maar ook de algemene instellingen van uw startpagina website. Zo kunt u banners plaatsen die overal zichtbaar zullen zijn. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Het script regelt het koppelen van een verzoek van de browser aan de dochterpagina die op dat moment wordt opgevraagd. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.
Free Web Hosting