Maak uw eigen startpagina

Er is geen technische kennis vereist om een startpagina aan te maken. Op diverse websites klikt u de startpagina zo in elkaar. Men heeft de links op een startpagina over het algemeen naar onderwerp ingedeeld. Niet zelden zal een startpagina rondom een bepaald thema zijn aangemaakt. En zullen links naar andere onderwerpen er niet tussen passen. Op de startpagina zelf kan men deelonderwerpen maken. Hiervoor kan gebruikt worden gemaakt van rubrieken. Rubrieken zijn op de startpagina als aparte blokjes te zien. Rubrieken hebben een eigen titel, welke bovenaan iedere rubriek is te zien.

Het aanmaken van een dochterpagina is gratis. Aan het aantal links op uw startpagina kunnen voorwaarden verbonden zitten. U dient dan een minimum hoeveelheid links toe te voegen. Soms wordt uw dochterpagina pas bij dit minimum aantal links getoond. Ook kan het zomaar zijn dat uw startpagina wordt verwijderd wanneer u te weinig links heeft toegevoegd. Deze situatie wordt voorkomen wanneer u uw eigen startpagina website heeft. U heeft zelf de controle wanneer u een eigen startpagina website online heeft waarop u de dochterpagina’s aanmaakt. Hiervoor zal een startpagina script nodig zijn.

Zou u er graag meer over lezen? De pagina Een eigen startpagina bouwen doornemen is een goede start. Er is nog meer op die site geschreven over startpagina’s. De stappen voor het aanmaken van een startpagina worden bijvoorbeeld uitgelegd. En u leert waar u een script kunt vinden wanneer u zelf een website wilt maken waar een dochterpagina kan worden beheerd.
Free Web Hosting