Een eigen startpagina maken

Een startpagina script, daar kunt u via het artikel Uw eigen startpagina op touw zetten ook meer over lezen. Een dergelijk script is vaak prima te betalen. Er zijn een aantal manieren waarop u geld kunt verdienen met het startpaginascript. U verkoopt dan links op de startpagina website. Ook kunt u affiliate banners plaatsen op uw dochterpagina’s. Met deze mogelijkheden verdient u de kosten van het script vrij snel weer terug.

Het is zo in te stellen dat derden daarbij een dochterpagina kunnen aanmaken. U kunt gebruikersregistratie op ieder moment open of dicht zetten. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Middels een eigen account kan een gebruiker inloggen en zijn startpagina’s wijzigen.

Wilt iemand een betaalde link plaatsen, dan is dat mogelijk. De link wordt meteen na de betaling geplaatst. De noodzaak van een nieuwe startpagina maken is er dan niet meer. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. Hiervoor zijn eenvoudig afzonderlijke tarieven te hanteren. Handig indien u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Daarbij kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw verschillende startpagina’s. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een individuele startpagina is bereikbaar met behulp van dat subdomein. Alle dochterpagina’s worden in een lijst opgenomen. Zodat de zoekmachines de dochterpagina’s zullen vinden en indexeren.
Free Web Hosting