Eigen advertentie website maken

Wij beschrijven in dit artikel een eenvoudig te beheren script waarmee een eigen marktplaats opzetten prima te doen is. Een centrale rol is weggelegd voor de beheeromgeving van het script. Het beheer is vanuit deze omgeving heel simpel. U kunt gedurende het installeren zelf de inloggegevens invoeren van uw beheeraccount.

Het voordeel van het gebruik van een dergelijk script is dat u niet zelf een script hoeft te ontwikkelen. Neem Wil je een eigen advertentie site runnen? door wanneer u graag meer zou willen weten over een PHP script waarmee u snel een advertentie website de lucht in heeft. Wat buiten kijf staat, is dat een programmeur niet voor hetzelfde tarief een script kan aanbieden.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. Wanneer u de kleuren wijzigt, worden de juiste codes voor u gegenereerd. U kunt vanuit een afzonderlijk beheerscherm de kleurstelling van uw website aanpassen.

U krijgt de mogelijkheid om een aantal banners in het advertentie overzicht te plaatsen. Er zijn een aantal opties die bij het plaatsen van een advertentie kunnen worden gekozen, waarvoor u per optie een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting