Realiseer makkelijk een eigen startpagina site

U zult PHP code nodig hebben voor zo een startpagina website. Uiteraard is het een optie om zelf een script te schrijven. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. U kunt via het artikel Eigen startpagina maken een kant en klaar startpagina script vinden. Via de site van de ontwikkelaar van het script kunt u een dergelijk script heel eenvoudig kopen. Via het beheerpaneel brengt u binnen een handomdraai wijzigingen op de website aan.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. Gebroken links kunt u zo snel verwijderen. Nieuwe paginabeheerders kunnen zich zo eenvoudig aanmelden op uw eigen startpagina website.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. Op deze wijze kunnen er ook vooral links die daadwerkelijk relevant zijn geplaatst worden. U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Er is verder de mogelijkheid om een weerkaartje op een startpagina te tonen. Er is een prima mogelijkheid om online extra geld te verdienen. U kunt met de verkoop van links heel gemakkelijk extra omzet genereren. Ook kunnen er banners aan de startpagina website toegevoegd worden. Er kan langs deze weg een extra inkomen opgebouwd worden. Het plaatsen van Google Adsense is geen enkel probleem. U kunt tevens affiliate links op de website plaatsen.

Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. Het 1e scherm wordt gebruikt om de globale gegevens van uw nieuwe startpagina website in te vullen. De databaseverbinding kan worden ingesteld met het 2e scherm van het installatiescript. Met het derde scherm kan een beheerdersaccount aangemaakt worden. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.
Free Web Hosting