Bouw een eigen startpagina

Een eigen startpagina kunt u op verschillende websites maken. Dit is gratis. Voor uw startpagina wordt een subdomein gereserveerd. Omdat u niet hoeft te betalen kunt u dus mooi gratis uw startpagina beheren.

Eigenlijk is een dochterpagina niet meer dan een lijst met links naar websites. Men zal de links op onderwerp sorteren. Men kan per onderwerp een categorie aanmaken op de startpagina. De kolommen op de dochterpagina bestaan uit rubrieken. Wel zo fijn voor mensen die uw pagina bekijken. Een beschrijvende titel in uw rubriek helpt ook met indexeren in zoekmachines. Gebruik zoekwoorden in de titel.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over lezen dan kunt u op Eigen website kijken. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten aan de man brengen door middel van banners. Maar ook kunt u een advertentieblokje van Google Adsense op uw dochterpagina’s tonen. Ook betalen er voldoende bedrijven voor plaatsing van een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld 20 links voor 20 euro.

Startpagina’s helpen bovendien met het vindbaar maken van andere websites. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.

Free Web Hosting