Eenvoudig uw bookmarks online bijhouden

Er kan op een makkelijke wijze gebruik gemaakt worden van startpagina’s om links naar uw website te bouwen. De positie binnen de zoekresultaten van Google kunt u voor uw website flink verbeteren wanneer u backlinks op de juiste manier inzet. Het is prima te doen om bij een reeds bestaande site een startpagina in te richten. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.

Ook kunt u bijvoorbeeld een weerkaart of een blok met het laatste nieuws plaatsen op uw startpagina. De pagina Uw favoriete websites op een rij bevat informatie over het zelf starten van een startpagina site met behulp van een script. Het script bevat een betaalkoppeling waarmee eenvoudig backlinks aangekocht kunnen worden door derden.

U kunt met het script inkomsten genereren. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er worden diverse betaalproviders ondersteund. Er kan op deze manier een mogelijkheid voor de betaling worden aangeboden. De backlink wordt automatisch na de betaling toegevoegd aan uw website. Het handmatig plaatsen van een backlink waarvoor is betaald, is niet nodig.

Het PHP script kunt u heel eenvoudig op uw hosting pakket installeren. Het grootste gedeelte van de hosting pakketten zal PHP scripts kunnen draaien. U kunt het script verder uitbreiden met PHP wanneer u dat zou willen.
Free Web Hosting