Eenvoudig je advertentie website bouwen

Is uw plan om binnenkort een advertentie website te beginnen? Zelfs zonder technische achtergrond kunt u een eigen marktplaats beginnen. Via een marktplaats PHP script kunt u op een gemakkelijke verstandige uw eigen marktplaats opzetten. U krijgt dan een configurabele advertentie website. Het plaatsen van een advertentie op uw marktplaats website is voor adverteerders simpel te doen. Middels een reactieformulier kan er simpel een reactie op een advertentie worden verstuurd naar een adverteerder. Bij een advertentie wordt steeds een formulier weergegeven waarmee de bezoeker op een advertentie kan reageren.

Een uitstekend marktplaats script is via het artikel advertentie script te vinden. Aan de extra opties bij het aanmaken van een nieuwe advertentie, is afzonderlijk een prijs te koppelen. U kunt betaalde categorieën plaatsen en per rubriek de prijs instellen. Het marktplaats PHP script ondersteunt diverse online betaalmethodes. Reageren op een advertentie kan men simpel via een reactieformulier doen.

In het geval dat u wilt kunt u banners op uw advertentie website plaatsen. Het is mogelijk om een Google Adsense blokje aan uw advertentie website toe te voegen. U kunt er daarbij voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het script is voorzien van een banner rotator.

Daarnaast zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van het marktplaats PHP script. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. Op een later moment deze gegevens weer wijzigen is behoorlijk eenvoudig. Op de verschillende pagina’s van de rubrieken kunt u daarbij metagegevens kwijt die bij die categorie horen. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.
Free Web Hosting