Beheer van uw startpagina

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Daarbij is het voordeel voor u dat u zijdelings kunt bijverdienen door een banner of advertenties te plaatsen op uw startpagina. Als linkpagina kunt u kiezen voor een startpagina. De mogelijkheid om rubrieken aan te maken zorgt ervoor dat u uw startpagina een duidelijke structuur kunt geven. Vooral wanneer u links over onderwerpen heeft waar nog weinig over geschreven is, wordt uw startpagina interessant voor bezoekers en zoekmachines zoals Google en Bing.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. Het is mogelijk om een extra zakcentje aan de startpagina te verdienen. Het weergeven van affiliate banners of advertenties op uw startpagina is een manier om extra inkomsten te genereren.

Startpagina websites zijn dus best interessant als u iets wilt verdienen online. Het artikel Uw nieuwe startpagina samenstellen gaat tevens over het aanmaken van een startpagina en is het doornemen waard. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen website bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer. Kijkt u ook eens naar een startpaginascript. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Daarmee neemt u het heft zelf in handen. Weet u uw bezoekers te enthousiasmeren om een startpagina aan te maken, dan kan het zijn dat uw website extra hard groeit.
Free Web Hosting