Uw Nederlandse startpagina maken

U vindt op deze pagina meer informatie over PHP. De programmeertaal wordt vaak voor het maken van webscripts gebruikt. Bijvoorbeeld een startpagina script of een marktplaats script. Het is zo dat u in HTML en CSS slechts de opmaak bouwt.

U kunt met PHP op een vrij gemakkelijke manier een database connectie maken. Naarmate u meer ervaring krijgt met PHP en databases leert u complexe structureren in elkaar te zetten. Overigens is het niet nodig om zelf te programmeren. U kunt ook bestaande PHP scripts kopen. Neem het artikel Eigen startpagina door voor meer informatie. Het is mogelijk om een flinke tijdsbesparing te doen wanneer u een kant en klaar PHP script koopt. Zelf een script bouwen is dan niet meer nodig. Met een kant en klaar PHP script kunt u meteen met uw website beginnen. Wachten tot een programmeur klaar is met het script, is niet nodig. Ook het wachten tot het moment dat u voldoende vertrouwen heeft in het script valt weg.

Het is bij nagenoeg alle hosting partijen mogelijk om PHP scripts te draaien. Wel is het nodig om de bestanden te kopiëren naar de server en eventueel moet u een installatie script draaien. Soms moet een configuratie bestand worden aangepast voordat u een script heeft dat werkt. Wilt u de exacte handelingen weten, dan is er in veel gevallen prima documentatie te vinden. U kunt vaak gemakkelijk functionaliteiten aan een PHP script toevoegen. Althans wanneer u wat kennis van PHP heeft.

Het zelf bouwen van een script is niet meer nodig in dat geval. U kunt tijdens het bouwen van een script dingen tegenkomen waardoor u vertraging kunt oplopen. U loopt dit risico niet wanneer u een bestaand PHP script aanschaft. Laat u een script maken door een programmeur, dan kost dit vaak veel meer.
Free Web Hosting