Responsive advertentiewebsite bouwen

Voor het maken van een extra inkomstenbron is het geen slecht idee om een marktplaats website te beginnen. Een optie is het plaatsen van affiliate banners op uw marktplaats website. Bovendien kunt u betaalde rubrieken aanmaken op uw marktplaats website. Het aanbieden van topadvertenties is een andere mogelijkheid waar u gebruik van kunt maken. Zelf een marktplaats bouwen is mogelijk met een bestaand script. Meer informatie over een dergelijk script vindt u in het artikel marktplaats cms. Via het beheerpaneel van uw marktplaats website kunt u makkelijk beheertaken uitvoeren.

Over de techniek hoeft u niets te weten. Zo kunt u zonder veel moeite de kleurstelling van de site aanpassen. Ook het toevoegen van 1 of meerdere banners is via het beheerpaneel vrij eenvoudig te doen. Wanneer u een script aanschaft dat reeds te verkrijgen is, kunt u een tijdsbesparing realiseren. Een nieuw script zal doorgaans niet voor hetzelfde bedrag ontwikkeld kunnen worden. Extra functionaliteit kan met behulp van PHP relatief snel worden toegevoegd.

Via de beheeromgeving kunnen per categorie de corresponderende meta gegevens opgegeven worden. Voor de verschillende categorieën die onderdeel zijn van uw marktplaats website kunt u zo een goede positie halen in de zoekresultaten van Google. Op deze wijze kunt u ook vormgeving geven aan het advertentie overzicht. Op deze wijze kunt u tussen de advertenties door ook banners plaatsen.

U stelt het aantal foto’s dat maximaal aan een advertentie mag worden toegevoegd, heel eenvoudig in via de beheerschermen. Het is mogelijk om het maximum aantal foto’s per advertentie af te stemmen op de beschikbare webruimte. Ook of iemand ingelogd dient te zijn om te mogen reageren, kunt u via de beheeromgeving uiterst eenvoudig instellen.

Door een bestaand script aan te schaffen, realiseert u een besparing in tijd. Een nieuw script zal doorgaans niet voor hetzelfde bedrag ontwikkeld kunnen worden. U kunt de scripttaal PHP eventueel gebruiken om extra functionaliteiten toe te voegen.
Free Web Hosting