Hoe een startpagina maken

U kunt startpagina’s gebruiken om betere posities in Google te krijgen. U kunt er links mee bouwen naar andere websites. De website waar u naartoe linkt stijgen zo enigszins in Google. U kunt de linkpakketten aanbieden aan klanten. Maar daarnaast uw eigen sites kunt u er beter vindbaar mee maken.

Via het artikel Nieuwe startpagina maken kunt u in het bezit komen van een goed startpagina script. Het is niet vast te lang geleden ontwikkeld. Een groot aantal startpagina scripts kregen geen updates meer. Steeds meer eigenaren van startpagina websites gingen op zoek naar een nieuw startpagina script.

U heeft gegarandeerd een veilig PHP inlogsysteem op het moment dat u een al bestaan PHP script aanschaft. U hoeft zelf niet meer te programmeren, indien u een bestaand startpaginascript koopt. U voorkomt bovendien dat u een PHP webdeveloper veel geld moet betalen voor een script. In het geval dat de installatie is gedaan kunt u direct content plaatsen op uw eigen startpagina website. Het aanmaken van backlinks kan direct na de installatie.

U past de kleuren simpel aan van uw website. Per dochterpagina kunt u andere kleuren instellen. Het is zo in te stellen dat iemand zich op uw website kan registreren. Dit is allemaal aan te passen in het beheerpaneel. Het installatiescript maakt voor u een beheeraccount aan waarvan u de inloggegevens zelf mag kiezen. HTML of CSS kennis hoeft u niet te hebben.
Free Web Hosting