Nieuwe startpagina online zetten

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. In feite is een startpagina een linkpagina met daarop ondersteuning voor rubrieken. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw inspanning u ook iets oplevert? Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Bijvoorbeeld met behulp van banners of een Google Adsense advertentieblok op uw site.

Een of meer eigen startpagina dochters beheren kan dus best wat opleveren. Op de pagina Startpagina script kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Interessant zijn de startpagina scripts. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het is namelijk niet met zekerheid zeggen hoe lang uw startpagina op de website van derden blijft voortbestaan. Heeft u gemotiveerde bezoekers die ook regelmatig een nieuwe startpagina aanmaken op uw website, dan zal uw website snel groeien.
Free Web Hosting