Een responsive advertentie site runnen

Er is gemakkelijk een eigen marktplaats te beginnen waarmee u geld kunt verdienen. De advertentie website bestaat uit meerdere rubrieken, welke u zelf kunt aanmaken. Op de voorpagina wordt een overzicht getoond van de nieuwste advertenties. Hoe het overzicht is ingedeeld kunt u zelf bepalen.

Het is heel makkelijk om inkomsten met een eigen advertentie website te genereren. U kunt namelijk affiliate banners plaatsen op uw website. Bij affiliate marketing ontvangt u per verkocht product van een andere partij een percentage van het aankoopbedrag. Naast het toevoegen van banners is het ook mogelijk om affiliate producten als het ware als advertentie toe te voegen aan uw website. U kunt affiliate links toevoegen aan de advertenties.

Meer informatie over een script waarmee u een marktplaats kunt bouwen, is op de pagina advertentie website maken te vinden. Uw advertentie website zal een pagina bevatten voor het registreren van gebruikers. Er kunnen meerdere foto’s worden toegevoegd aan een advertentie. Hoeveel foto’s er maximaal toegevoegd mogen worden, kunt u in het beheerpaneel van de website instellen.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. Zo kunt u per rubriek de zoekwoorden en een beschrijving invullen. Dit heeft tot gevolg dat de website beter wordt gevonden.

De beheeromgeving bevat schermen om de kleuren van de website aan te passen. Heel eenvoudig is op deze wijze een marktplaats te realiseren. Het is niet lastig om het script te installeren. In drie gemakkelijke stappen kunt u het script installeren.

De 1e dialoogbox kan worden gebruikt voor het invullen van de algemene gegevens voor uw nieuwe advertentie website. In het tweede scherm kunt u de database gegevens invullen. U kunt in het 3e dialoogvenster een username en een password invullen. U kunt heel eenvoudig uw website wijzigen met behulp van de beheeromgeving.
Free Web Hosting