Een nieuwe startpagina online zetten

Vanzelfsprekend kunt ook u de trotse bezitter van een startpagina website worden. U kunt zelf gaan programmeren maar de vraag is of u dat kunt en wilt. U kunt sneller aan de slag als u gebruikmaakt van een kant-en-klaar startpagina script. U haalt daarmee een compleet CMS pakket voor uw startpagina website in huis.

Een startpagina script moet op uw webruimte geïnstalleerd worden. Is de installatie gelukt, dan kunt u beginnen met het aanmaken van dochterpagina’s en het plaatsen van content. Men kan zich via uw website registreren. Met een account dat hiermee wordt aangemaakt kunnen ze vervolgens inloggen en startpagina’s aanmaken en beheren. Met de verkoop van links kunt u extra inkomsten genereren met uw startpagina website. Het is één van de vele manieren waarmee u online voor een extra inkomen kunt zorgen.

Dit wordt vaak geregeld zonder uw tussenkomst. Het controleren van de betaling neemt de script zelf voor zijn rekening. De link wordt direct getoond op het moment dat de betaling is gelukt. Hoeveel een link plaatsing kost, dat kunt u op een simpele manier instellen bij het script. Voor een homepage link kunt u meer geld vragen dan voor een link vanaf een reguliere dochterpagina. Dit omdat een homepage link als waardevoller wordt gezien. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina. Wilt u gebruik maken van een dergelijk script, dan heeft u ook een webhosting pakket en een domeinnaam nodig. Zodra u dit ook heeft kan het script worden geïnstalleerd op het webhosting pakket.

Een installatie script zorgt ervoor dat de juiste database tabellen in de database worden aangemaakt. De database tabellen hoeft u dus niet handmatig aan te maken. Op deze manier is het relatief eenvoudig om het script te installeren. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.
Free Web Hosting