Startpagina beheer

Diverse redenen zijn er mogelijk voor het bouwen van uw eigen startpagina. Mogelijk wilt u een startpagina opzetten met links omtrent uw hobby. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Of u wilt gewoon uw favorieten ergens online plaatsen.

De eerste stap omvat het kiezen van een geschikte startpagina websites waarop u een dochterpagina gaat aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Dit is bedoeld om enige structuur aan te brengen op uw startpagina. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Lees de pagina Eigen startpagina samenstellen door om meer over startpagina’s te weten te komen. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

Er zitten geen kosten verbonden aan het beginnen van uw eigen startpagina. Bij sommige websites stelt men wel de plaatsing van een minimum aantal links als randvoorwaarde. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting