Eenvoudig een nieuwe portaalsite bouwen

De mogelijkheid om backlinks te kopen kunt u met behulp van een eigen startpagina website gemakkelijk bieden. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. U kunt zelf beslissen welke prijs voor een link gehanteerd wordt. Een speciaal scherm hiervoor is binnen het beheergedeelte te vinden. Een link vanaf een reguliere startpagina kunt u andere prijs geven dan een link vanaf de homepagina. U kunt zowel Mollie als TargetPay gebruiken met het script. Bij beide providers worden er verschillende betaalmethoden ondersteund.

U heeft tijdens het aanmaken van een nieuwe startpagina de mogelijkheid om een keuze tussen 3 en 4 kolommen te maken. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.

Meer over het script is te lezen op Makkelijk een uitgebreide portaal website runnen. Als u de link op die pagina volgt, komt u uiteindelijk op een productpagina van de aanbieder. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Ook hier kan eenvoudig via Mollie worden betaald. Dezelfde betaalmethoden die daarbij geboden worden, kunt u straks zelf ook gebruiken met behulp van het PHP script.

Aanmelding als beheerder van een eigen startpagina gaat op uw website erg eenvoudig. Na het invullen krijgen ze een eigen gebruikersaccount. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan het account ook op een later tijdstip weer gebruiken om wijzigingen aan de eigen startpagina door te voeren. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. De beheeromgeving maakt dit gemakkelijk. U maak een bannergroep aan en kunt daar diverse banners aan koppelen. Vervolgens zal er automatische banner rotatie plaatsvinden.
Free Web Hosting