Uw nieuwe startpagina online zetten

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. U vindt in dit artikel over de twee mogelijkheden meer informatie. Er is een scala aan argumenten te bedenken waarom het ene beter is dan het andere. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een startpagina website hebben en op een aantal gratis sites een eigen startpagina. U kunt de opties simpelweg combineren.

Een eigen startpagina kunt u kosteloos maken op diverse websites. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan zomaar besluiten om te stoppen met de volledige website. Alle dochterpagina’s gaan dan ook offline. De beheerder kan zomaar besluiten dat uw startpagina niet bij de website past en de startpagina verwijderen. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Men verwijdert de startpagina wanneer deze na enige tijd niet aan die minimumeis voldoet.

Het is raadzaam om het artikel Een eigen startpagina op touw zetten door te nemen. De pagina bevat praktische informatie. Door de juiste dingen te doen, kunt u uw startpagina onderscheidend maken. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Een eigen startpagina website neerzetten is ook een mogelijkheid. Wanneer u daarvoor kiest, heeft u zelf het heft in handen. Er kan een voorkeur bestaan voor veel informatieve tekst en een beperkt aantal links op een startpagina. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Wanneer u een eigen startpagina website heeft is er niemand die een dergelijke minimumeis bij u kan neerleggen. Daarbij kan een startpagina met 5 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 50 links naar slechte artikelen.
Free Web Hosting