Een Nederlandse startpagina bouwen

Voor bedrijven is online gevonden worden altijd goed. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Er kan na een bepaalde tijd worden gekeken naar het aantal links op uw pagina. Zijn het er te weinig? Dan kan men de pagina verwijderen.

Via de pagina Eigen startpagina maken kunt u aan meer informatie over dit thema komen. Er zijn verschillende tips te vinden voor een goede startpagina. In feite zijn alle andere startpagina’s uw concurrent. Het gros van de bezoekers is binnen een aantal seconden weer weg wanneer de pagina niet boeiend genoeg oogt. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Uw eigen website met dochterpagina’s bouwen is eveneens een optie. U kunt dan alles aanpassen van de website. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. Soms is het beter om veel tekst en slechts enkele belangrijke links op uw pagina te plaatsen. Dit is lastig wanneer er een minimum aantal links op uw pagina moet worden geplaatst. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.
Free Web Hosting