Ontwikkel eenvoudig een uitgebreide portaal site

Ook zonder eigen product is online geld verdienen mogelijk. Dit zal meestal op basis van een vergoeding per verkoop gebeuren. Dit wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Een eigen startpagina website is daar erg geschikt voor. U kunt op deze pagina meer hierover lezen.

U kunt online meer hierover lezen. Een voorbeeld van een pagina met informatie is Startpagina script. Het is mogelijk om een PHP script te kopen die u ondersteunt bij het bouwen van een eigen startpagina website. Zo kan iemand zonder verstand van websites maken toch een eigen startpagina website beginnen. Er is vaak een afzonderlijk installatiescript meegeleverd die u ondersteunt bij het installeren van de startpagina website.

Zou u graag een website rondom affiliate marketing opbouwen? Affiliate marketing is niet de enige inkomstenbron. U heeft daarnaast de mogelijkheid om links te verkopen op uw startpagina website. De prijs van een link is in te stellen via de beheeromgeving. De bezoeker heeft na het aanmelden van een nieuwe link direct de mogelijkheid om te betalen. De link zal direct zichtbaar zijn nadat de bezoeker heeft betaald. Van uw kant is er geen handmatige actie vereist.

Affiliate banners op uw website kunnen worden geroteerd. Het is namelijk mogelijk om meerdere banners aan een bannerruimte toe te wijzen. Naast affiliate banners kunt u ook banners plaatsen die wijzen naar uw eigen aanbod. Op deze manier kunt u diverse inkomstenbronnen aanboren met uw eigen startpagina website. U kunt tevens allerlei nieuwsfeeds toevoegen aan uw startpagina website.

Omdat het script met een beheeromgeving wordt geleverd, hoeft u zelf nauwelijk iets van HTML te weten. Ook iemand die geen technische kennis heeft, kan met behulp van de handleiding het script installeren en er een startpagina website mee maken. Subdomeinen werken direct zonder dat u daarvoor mappen hoeft aan te maken.

U kunt bezoekers de mogelijkheid geven een eigen startpagina te maken als u dat wilt. Aanmelding verloopt via een registratieformulier op uw startpagina website. Het inloggen verloopt via een PHP inlogsysteem. Zodra het account is aangemaakt, kan een eigen startpagina worden aangemaakt na het inloggen in de beheeromgeving.
Free Web Hosting