Een uitgebreide portaalwebsite maken

Het maken van een startpagina website is relatief eenvoudig als u van een daarvoor bedoeld PHP script gebruik maakt. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Van alle pagina’s wordt de content in een database bewaard. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Wilt u een startpagina website in het leven roepen die op de eerder genoemde manier in elkaar steekt? De links op Beheer snel een nieuwe startpagina site leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

Via het beheerpaneel zijn alle zaken rondom uw website eenvoudig aan te passen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. U kunt in de beheeromgeving ook een scherm voor het beheer van gebruikers vinden. Betaalmethoden zijn er voor zowel Nederlandse als Belgische bezoekers. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? U kunt dan per e-mail contact met de persoon opnemen om meer links te verkopen.
Free Web Hosting