Een nieuwe startpagina site ontwikkelen

Wilt u een startpagina website bouwen? Met de juiste tools is er niet veel kennis van de techniek voor nodig. Er is een PHP script waarmee het gemakkelijk kan. Als u wilt kunt u er vandaag nog mee aan de slag.

Op verschillende manieren kunt u gebruikmaken van het startpagina script. U kunt over zo een script meer lezen op Startpagina maken. Vanuit de ontwikkelaar van het script is support aan te vragen. Een online handleiding kunt u op de website van de aanbieder vinden. Ook biedt de ontwikkelaar aan het script de eerste keer gratis voor u te installeren als u het script heeft gekocht. Verder kunt u direct bij de aanbieder hosting met het script kopen.

Eerst plaatst u de bestanden op uw webhosting pakket. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. Ook kunt u de database gegevens invoeren tijdens de installatie. Het script zal de content van uw startpagina website in deze database opslaan.

Er zal niet heel erg dure hosting nodig zijn voor uw startpagina website. Per jaar zal de startpagina website u in totaal niet meer dan een paar tientjes kosten. Deze kosten kunt u er dubbel en dwars uithalen met uw startpagina website. Het is bijvoorbeeld mogelijk om affiliate banners aan uw startpagina website toe te voegen. Verder is het mogelijk om backlinks op uw site te verkopen. Wilt u zelf graag een PHP script hiervoor programmeren? Er kan redelijk wat tijd overheen gaan voor u zelf een dergelijk script heeft gemaakt. De programmeurs hebben dit reeds voor u ingebouwd.
Free Web Hosting