Wil je een eigen advertentiesite maken?

Met behulp van een PHP script kunt u zelf een advertentiewebsite maken. Een beheerpaneel wordt met het script meegeleverd. Het is eenvoudig om een advertentie te plaatsen. Zodra een advertentie aangemaakt is, kunt u deze achteraf nog bewerken.

U kunt de pagina marktplaats script kopen doornemen wanneer u graag meer informatie over dit script wilt hebben. In dat artikel vindt u een verwijzing naar de website van de aanbieder van het script. Het script downloaden is gemakkelijk te doen via de betreffende link. De bestanden kunt u simpelweg op de webserver plaatsen. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt de voor uw website relevante gegevens invullen via het installatieprogramma.

Een groot voordeel van een reeds bestaand script is dat het ook duidelijk is hoe de ondersteuning geregeld is. U hoeft geen enkele kennis van HTML of CSS te hebben. De juiste codes worden voor u aangemaakt nadat u het kleurschema heeft gekozen. Via een centraal scherm kunt u de kleuren van de website wijzigen.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Er kan per advertentie een website link en een telefoonnummer vermeld worden. U kunt ervoor kiezen om tarieven te rekenen voor deze verschillende opties. Er zijn diverse betaalgateways in te zetten voor het ontvangen van betalingen.
Free Web Hosting