Tools voor website bouwen

Met het CMS programma kunt u producten en diensten via uw website te koop aanbieden. Daarnaast kan er online worden besteld. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Verder met behulp van de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dat is daarnaast met veel andere teksten op uw website mogelijk. Voordat u het CMS pakket aanschaft is er de optie om een demo omgeving te bekijken.

Een CMS pakket is via blog maken op eigen website simpel te vinden. Het veranderen van uw website is makkelijk te doen met de beheeromgeving. Om uw website te veranderen dient u wel eerst in te loggen. De beheerpaneel heeft een logische indeling, corresponderend met de voorkant van de website.Deze beheerschermen zijn middels het menu simpel te bereiken.

Het systeem zal de installatieprocedure starten bij uw eerste bezoek aan de site net na de installatie. Met behulp van dit script kan de belangrijkste informatie rondom uw website worden ingesteld. Tevens heeft u de mogelijkheid om een beheeraccount aan te maken. Met behulp van dit account zijn in de beheeromgeving beheerderstaken uit te voeren.

U kunt uw website uitbreiden met testimonials van uw klanten. Dat is met het CMS systeem makkelijk te doen. U kunt simpel digitale producten aanbieden met het hierboven vermelde CMS systeem. Klanten kunnen online betalen. De producten kunnen meteen worden verstuurd na de betaling. Middels de beheeromgeving ontvangt u eenvoudig de tekst aan van de e-mail die de koper na de betaling ontvangt.
Free Web Hosting