Professioneel een advertentie website maken

Om een eigen marktplaats te beheren kunt u gebruik maken van een advertentie script. Hier vindt u meer informatie erover. U kunt direct aan de slag met een dergelijk script zonder zelf te hoeven programmeren. Waarschijnlijk wel de belangrijkste drijfveer voor het maken van een eigen marktplaats is het verdienen van geld. U kunt met een marktplaats script op verschillende manieren online inkomsten genereren.

Een prima marktplaats script is via het artikel Uw eigen marktplaats bouwen te vinden. Er zijn verschillende extra mogelijkheden waar de adverteerder bij het aanmaken van een nieuwe advertentie uit kan kiezen. Met het marktplaats PHP script kunt u betaalde categorieën aanmaken aan uw advertentie website. Er is voor diverse betaalwijzen ondersteuning ingebouwd in het marktplaats script. Met behulp van een reactieformulier dat bij iedere advertentie wordt weergegeven, kan de bezoeker een reactie naar de adverteerder sturen.

Een andere optie is het plaatsen van banners op uw advertentie website. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense toevoegen aan uw website. Een alternatief is het toevoegen van affiliate banners aan uw advertentie website. Het script is voorzien van een banner rotator.

Daarbij zoekmachineoptimalisatie is een belangrijk onderdeel van het marktplaats script. U kunt gedurende de installatie de meta gegevens opgeven. Deze metagegevens op een later tijdstip veranderen kan gemakkelijk via het beheerpaneel. Bovendien kunt u zoekwoorden en een beschrijving voor de verschillende rubrieken op uw advertentie website invullen. Een bezoeker kan snel de recent bekeken advertenties inzien en gemakkelijk terug navigeren.
Free Web Hosting