Beheer snel een eigen portaalwebsite

U kunt een uiterst handig script gebruiken voor het maken van uw eigen startpagina website. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Het script zal van een database gebruikmaken waarin de content van alle afzonderlijke startpagina’s zal worden opgeslagen. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. Gebruik de links op de pagina hoe maak je een startpagina om naar de website van de aanbieder te navigeren. Op verschillende manieren is voor de aanschaf van het PHP script te betalen. Per e-mail zult u ook de download link ontvangen. Via deze link is het later eventueel ook mogelijk om een nieuwe versie te downloaden.

Bij het aanmaken van een startpagina kunt u kiezen uit hoeveel kolommen deze bestaat. Voor iedere pagina heeft u de mogelijkheid om dat afzonderlijk in te stellen. U kunt de verschillende rubrieken van de dochterpagina binnen deze kolommen plaatsen. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.
Free Web Hosting