Hoe maak ik een startpagina

Houdt u zich bezig met SEO, dan is het goed om eens naar de mogelijkheid te kijken die startpagina’s u geven. U kunt andere websites er een boost mee geven in de zoekmachines. Startpagina links helpen bij het krijgen van meer bezoekers en eventueel klanten. Het is mogelijk om startpagina links te verkopen aan anderen.

Meer informatie over een dergelijk script is online te vinden. Op de pagina CMS beheer staat veel nuttige informatie. Het script waarnaar daar wordt verwezen ondersteunt u bij het maken van uw eigen startpagina website. U kunt naast links verder uiterst simpel nieuws aan uw dochterpagina’s toevoegen. Het aanmaken van een widget op uw startpagina is kinderspel. Een betaalde link aanmelden op uw startpagina website is met het script gemakkelijk. Dit geeft u een mogelijkheid om geld te verdienen met het startpaginascript. De prijzen daarvoor mag u zelf bepalen. Verder is er ondersteuning voor verschillende betaalmethoden.

De bezoeker kan gemakkelijk een link toevoegen aan uw site. Op uw website is hiervoor een speciaal formulier beschikbaar. De bezoeker kan daarbij kiezen voor de dochterpagina en de rubriek waarin het moet worden geplaatst. Zodra het formulier is verstuurd kan voor de nieuwe link worden betaald. Betalen vindt online plaats. Indien gewenst is het mogelijk voor bezoekers om een gebruikersaccount aan te maken. Met een gebruikersaccount kan een bezoeker een dochterpagina aanmaken. Het gewenste subdomein kan bovendien worden ingevoerd. Onderaan elke pagina kunt u statistieken omtrent de dochterpagina inzien.
Free Web Hosting