Beheer een lijst van je favoriete websites

U kunt startpagina’s heel makkelijk inzetten voor linkbuilding. Uw positie in Google kan met behulp van backlinks worden verbeterd. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Zo een website is ook via een PHP script te bouwen.U maakt dan in feite zelf een catalogus vol met links.

Meer informatie over het script waarmee een dergelijke site te bouwen is, kunt u vinden op Eenvoudig uw favoriete sites bijhouden. Bookmarks worden geplaatst binnen de op de pagina aanwezige rubrieken. U kunt widgets plaatsen op de startpagina’s, zoals een nieuwsblok. Hierbij gaat het om een niet al te oud script. Er zijn wel meer van zulke scripts, maar deze zijn in veel gevallen al verouderd. Dochterpagina’s op uw website worden mobielvriendelijk weergegeven.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. De verkoop van backlinks is een voorbeeld van een wijze waarop dat met dit script kan. U kunt een bedrag rekenen voor de linkplaatsing. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Via deze koppeling kan een betaalmogelijkheid worden gecreëerd. De link zal meteen worden toegevoegd aan de website zodra er is betaald. Backlinks hoeven niet handmatig geplaatst te worden.

Geld verdienen kunt u ook met banners doen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners toevoegen aan uw site. Een voorbeeld van een affiliatenetwerk dat u kunt gebruiken is Tradedoubler. U kunt bijvoorbeeld Tradedoubler inzetten daarvoor.
Free Web Hosting