Een moderne advertentie site maken

Er is gemakkelijk een eigen marktplaats te beginnen waarmee u geld kunt verdienen. De advertentie website bestaat uit meerdere rubrieken, welke u zelf kunt aanmaken. De laatst gemaakte advertenties worden in een overzicht op de voorpagina weergegeven. U kunt zo banners tussen de advertenties door plaatsen.

Het is heel makkelijk om inkomsten met een eigen advertentie website te genereren. Het is vrij gemakkelijk om 1 of meerdere affiliate banners te plaatsen. Bij affiliate marketing ontvangt u per verkocht product van een andere partij een percentage van het aankoopbedrag. Ook bestaat er de mogelijkheid om feeds in te lezen en de producten toe te voegen aan uw marktplaats. Bij iedere advertentie kunt u een website link plaatsen. Dit kan dan ook een affiliate link zijn.

Een eigen marktplaats kan via een script worden gemaakt. Meer informatie over een dergelijk script kunt u vinden op eigen marktplaats. Uw advertentie website zal een pagina bevatten voor het registreren van gebruikers. Er kunnen meerdere foto’s worden toegevoegd aan een advertentie. Het maximum aantal foto’s kan per advertentie vrij eenvoudig worden ingesteld via de beheeromgeving.

U kunt per categorie de relevante meta tags opgeven. U kunt per categorie de belangrijkste sleutelwoorden en een omschrijving opgeven. Dit heeft tot gevolg dat de website beter wordt gevonden.

De beheeromgeving bevat schermen om de kleuren van de website aan te passen. Zo kunt u een uniek ogende marktplaats website samenstellen. De installatie bestaat uit een paar simpele stappen. Het script installeren neemt daarom ook niet veel tijd in beslag.

U kunt het 1e scherm gebruiken voor het invoeren van de gegevens van uw nieuwe marktplaats website. U kunt gegevens voor de database connectie invullen in het 2e scherm. Een gebruikersnaam en een wachtwoord kunt u in het derde scherm invoeren. U kunt met behulp van een meegeleverd beheerscherm uw eigen marktplaats website beheren.
Free Web Hosting