Wil je een eigen advertentie site runnen?

U kunt extra geld online verdienen met behulp van een eigen advertentiewebsite. Met behulp van een reeds bestaand script kunt u snel met uw eigen marktplaats aan de slag. Dit script schaft u heel eenvoudig online aan via de website van de ontwikkelaar. Meer informatie kunt u krijgen via de pagina eigen marktplaats beginnen. Zo wordt het ook voor u eenvoudig om een eigen advertentie website in elkaar te zetten.

Zelf een script schrijven is absoluut niet nodig. De kans dat een programmeur voor hetzelfde tarief een script in elkaar kan zetten is daarbij ook gering. Daarbij heeft u het grote pluspunt dat er heel gemakkelijk ondersteuning geleverd wordt bij zo een reeds ontwikkeld script. Kennis van HTML is op geen enkele wijze noodzakelijk. Via de beheeromgeving past u de kleurstelling van uw website heel gemakkelijk aan.

Men kan navigeren naar al bekeken advertenties via een blokje waarin de laatst bekeken advertenties worden vermeld. Er kan ook heel gemakkelijk op de advertentie website worden gezocht. Een bezoeker kan zich heel gemakkelijk op de advertentie website registreren. Na het invullen van het registratieformulier zal een nieuw account voor de adverteerder aan de website worden toegevoegd. Met dit account kunnen nieuwe advertenties aan de website worden toegevoegd.

Er kan van een reactieformulier gebruik worden gemaakt om een reactie te versturen naar een adverteerder. Vanuit iedere advertentie is dit formulier heel eenvoudig op te vragen. Het script zal trachten zoveel mogelijk spam tegen te houden. Met de grote hoeveelheid spam is dit vandaag de dag wel een noodzakelijkheid. Voor het maken van een extra inkomstenbron is het geen slecht idee om een marktplaats website te beginnen. U hoeft niets te weten van de technische invulling.
Free Web Hosting