FBME bank

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Klanten kunnen slechts naar een Cypriotische bankrekening dagelijks een kleine hoeveelheid geld opnemen.

Geldstromen zijn onnavolgbaar en FBME Bank trekt dubieuze klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN. Te denken valt aan dubieuze klanten zoals criminelen en terroristen. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

De sanctie heeft ervoor gezorgd dat mensen hun geld willen opnemen en er nauwelijks geld meer binnenkomt bij de bank. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Daarnaast is de klantenservice niet op de hoogte van de regelgeving.

Op de website FBME workers, administrator making progress in negotiations kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. Zo weet u wat de vervolgstappen zijn, mocht u zelf spaargeld bij FBME Bank hebben.
Free Web Hosting