Je eigen marktplaats maken

Maakt u gebruik van de beheeromgeving dan is er zelfs geen kennis van websites maken nodig. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. De handleiding voor het installeren is online te vinden. Via de site van de aanbieder kunt u verdere support bij de installatie krijgen. Zodra de installatie is voltooid, is het mogelijk om uw beheeraccount te gebruiken voor het uitvoeren van beheertaken.

Voor meer informatie over een advertentie website maken, kunt u eigen marktplaats beginnen raadplegen. Het helpt om daarbij gebruik te maken van een speciaal PHP script. Er kunnen op een gemakkelijke manier wijzigingen worden doorgevoerd aan uw eigen marktplaats met zo een script.

Het aantal foto’s dat er maximaal aan een advertentie kan worden toegevoegd, is in te stellen in het beheergedeelte. Op deze wijze kunt u het aantal foto’s per advertentie beperken als u dat zou willen. Uiteraard is dit afhankelijk van wat u zelf wilt.

Aanmelden als adverteerder is vrij eenvoudig. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Als er ongeldige gegevens worden ingevuld dan zal er een melding weergegeven worden.

Per rubriek op uw advertentie website zijn de belangrijkste zoektermen in te vullen. SEO is dus iets waar u zich niet meer druk hoeft te maken met een PHP script voor het maken van uw eigen advertentie website.

Wordt er een advertentie toegevoegd in een betaalde rubriek, dan kan de betaling online worden geregeld. Ook zijn er aanvullende mogelijkheden bij de plaatsing van een advertentie waarvoor geld kan worden gevraagd.
Free Web Hosting