Een eigen startpagina maken

Wilt u de vindbaarheid vergroten van uw website, dan is het inzetten van startpagina’s wellicht een goed idee. Een verwijzing naar uw eigen website vanaf een startpagina draagt immers bij aan een betere positionering in de zoekresultaten van Google. Er zijn een aantal Nederlandse website waar u met een eigen startpagina kunt beginnen. Het enige wat u er vaak voor hoeft te doen, is een gebruikersaccount aanmaken.

Uw eigen startpagina website beginnen is een andere mogelijkheid. In plaats van dat u een enkele dochterpagina beheert, krijgt u de controle over de gehele website. U bepaalt zelf hoe u het inricht en u kunt eventueel eigen voorwaarden stellen. Komt het grootste deel van uw inkomen binnen via het internet, dan is het stukje zekerheid dat u met uw eigen website en webhosting krijgt, erg waardevol.

Het artikel Een mooi startpagina op touw zetten is erg interessant wanneer u meer hierover te weten zou willen komen. U leest er over het samenstellen van een dochterpagina bij een bestaande startpagina site, maar ook over het zelf oprichten van een startpagina website. Het lezen van het bovenstaande artikel is een goede eerste stap wanneer u brood ziet in het gebruik van de startpagina’s.

Hoe u de startpagina’s ook precies gaat inzetten, een verzameling startpagina links die verwijzen naar uw website is altijd goed om te hebben. Bij een grotere mate van diversiteit van de links zal uw website een betere positionering in de zoekresultaten krijgen. Meer mensen zullen uw website dan kunnen vinden en bezoeken wanneer uw website voldoende uitnodigend is. Deze bezoekers kunnen een klant van u worden. Uw inkomsten zullen met extra klanten worden verhoogd. En extra inkomsten kunnen om allerlei redenen handig zijn.
Free Web Hosting