Ontwikkel betaalbaar een uitgebreide portaalwebsite

Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. U kunt daarbij doen aan zogeheten linkbuilding, dat is het bouwen van links naar uw site. Elke link kan worden gezien als een stem voor uw site. Daarmee stemt u eigenlijk uw website omhoog.

Met behulp van affiliate banners kunt u heel gemakkelijk iets bijverdienen aan uw startpagina website. U kunt ook links verkopen en daarmee inkomsten genereren. Hierbij verloopt de betaling voor de link via de website.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Hoe u dat met een PHP script kunt realiseren, kunt u vinden op adsense website. Voor dat script kunt u online betalen. Na de betaling komt u direct op een downloadpagina terecht waar het script te downloaden is.

De software houdt van elke link bij hoe vaak er op de link geklikt is. Per website is in te zien hoe vaak een bezoeker ernaartoe navigeert. U kunt backlinks op goed ogende posities plaatsen.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. U kunt verschillende technieken gebruiken om een hogere positie in de zoekmachines te realiseren. Het bouwen van backlinks naar uw website is daarbij van groot belang. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Bij het positioneren van de website in de zoekresultaten wordt zowel het aantal links als de kwaliteit van die links in overweging genomen.
Free Web Hosting