FBME bank update

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Er zijn bedrijfsonderdelen gesloten. Ook zijn verkoopactiviteiten stopgezet. Het is mogelijk voor klanten om dagelijks geld op te nemen, echter zit hier wel een limiet aan.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Als gevolg van het rapport van FinCEN is FBME Bank onder bewind geplaatst.

Het nieuws ging als een lopend vuurtje en klanten willen als gevolg hiervan hun spaargeld zo spoedig mogelijk opnemen. Het zou kunnen dat de bank hierdoor niet langer kan blijven voortbestaan. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Het artikel US authorities sleepwalked into shuttering FBME is interessant wanneer u meer over de situatie bij FBME Bank wilt weten. Zo weet u wat de vervolgstappen zijn, mocht u zelf spaargeld bij FBME Bank hebben.
Free Web Hosting