Eigen Advertentie Site Opbouwen

Wilt u een advertentie website maken? Dan is dit ook mogelijk wanneer u geen verstand heeft van websites maken. Aanpassingen doen aan uw advertentie website wordt dan via een beheeromgeving heel makkelijk. Via uw beheerdersaccount kunt u dan bijvoorbeeld een rubriek of een kleur op uw advertentie website veranderen. Dit is zo in elkaar gezet dat u de instellingen kunt veranderen, zonder dat u diepgaande kennis over de achterliggende techniek hoeft te hebben. Een marktplaats script zorgt ervoor dat het beheer heel makkelijk gaat. Het generen van inkomsten is een bijkomende mogelijkheid van het script. Het betalen voor rubrieken daar is geld mee te verdienen. Het toevoegen van een telefoonnummer bij een advertentie daar kunt u ook geld voor vragen. U kunt verschillende tarieven rekenen voor deze opties.

Wanneer een adverteerder een advertentie toevoegt wordt er een overzicht van de kosten getoond. Daarna kan de adverteerder eenvoudig betalen via de website. Lijkt het genereren van online inkomsten via een marktplaats CMS u iets? Het is verstandig dan eens naar marktplaats script te kijken. Een dergelijk script hoeft niet te duur te zijn. Via een installatiescript installeert u het script in enkele eenvoudige stappen. Noodzakelijke databasetabellen maakt het script voor u aan. Tevens zal een account voor u worden gecreëerd. Via de beheeromgeving die na de installatie beschikbaar komt, past u uw site eenvoudig aan.

De adverteerder heeft de mogelijkheid om foto’s aan een advertentie toe te voegen.Het aantal foto’s dat maximaal per advertentie mag worden toegevoegd, stelt u via het beheerpaneel gemakkelijk in. Heeft u een onbeperkte hoeveelheid schijfruimte dan kunt u de instelling hoger zetten dan wanneer u een beperking heeft qua ruimte. Bezoekers kunnen via uw advertentie website heel makkelijk een account aanmaken. Dit doet men door een registratieformulier in te vullen. Met het account kan een gebruiker inloggen en zijn advertenties beheren. Een reactie op een advertentie kan men heel eenvoudig versturen via een formulier dat bij iedere advertentie wordt getoond. Via een apart formulier kan men verdachte advertenties bij u melden.
Free Web Hosting