FBME bank update

Het gaat slecht met FBME Bank die is gevestigd in Tanzania en Cyprus. Sinds 2014 is er sprake van bewindvoering. Er zijn bedrijfsonderdelen gesloten. Ook zijn verkoopactiviteiten stopgezet. Het is mogelijk voor klanten om dagelijks geld op te nemen, echter zit hier wel een limiet aan.

FinCEN heeft een rapport opgesteld waaruit blijkt dat FBME Bank dubieuze klanten aantrekt. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Reden voor de centrale banken om FBME Bank onder bewind te plaatsen.

De inkomsten lopen terug voor FBME Bank en door het nieuws willen veel klanten hun geld opnemen. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Verder is het lastig om door de klantenservice van FBME Bank geholpen te worden.

Via de website FBME Tanzania linked to Italian mafia dirty money scandal kunt u op de hoogte blijven van de situatie bij FBME Bank. Zo weet u wat de vervolgstappen zijn, mocht u zelf spaargeld bij FBME Bank hebben.
Free Web Hosting