Een eigen affiliate shop maken

Een affiliate marketing webwinkel geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen via de promotie van producten die anderen aanbieden. Wellicht heeft u zelf al producten op het oog waaraan een affiliate programma gekoppeld is. Indien een product wordt besteld, dan zal de eigenlijke aanbieder het product naar de klant opsturen. Een voordeel van affiliate marketing is dat u geen voorraad heeft. Wanneer er een verkoop wordt gerealiseerd via uw affiliate link, dan ontvangt u een affiliate vergoeding. Op de pagina affiliate marketing webshop vindt u meer informatie over het bouwen van uw eigen affiliate shop.

Ook kunt u her en der affiliate websites in de vorm van een marktplaats aantreffen. Indien u binnen uw marktplaats website productfeeds van affiliate netwerken kunt aanbieden is dat een fluitje van een cent. Kunt u geen affiliate feeds met uw advertentie script inladen, dan is handmatige plaatsing uiteraard ook een mogelijkheid. Voorkomen dat uw advertenties verlopen is dan wel belangrijk, omdat u anders veel werk voor niets heeft gedaan.

Naast het gebruik van een goed PHP script is het belangrijk dat u webhosting afsluit. Het is belangrijk dat de bestanden van het PHP script op het webhosting pakket worden geplaatst. Een eigen domein aanvragen is ook belangrijk voor het runnen van een eigen website.

De kleurstelling van de verschillende componenten binnen uw webwinkel kunt u via het beheerpaneel gemakkelijk aanpassen. De categorieën voor uw webshop kunt u via het beheerpaneel heel gemakkelijk samenstellen. Tevens kan de kleurstelling van uw affiliate shop via het beheerpaneel eenvoudig worden aangepast. Via het beheerpaneel kunt u productfeeds toevoegen. Het is niet nodig om iets te weten over programmeren. Bij de systeemtaken staat per feed hoeveel producten er binnen uw affiliate winkel zijn toegevoegd.

Feeds kunnen eenvoudig binnen uw shop worden toegevoegd. U hoeft niets over programmeren te weten. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.
Free Web Hosting