Simpel uw favoriete sites op een rijtje

Het juiste script kan u helpen bij het in elkaar zetten van een eigen startpagina website. In dit artikel kunt u een link naar informatie over dergelijke software vinden. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Men kan zich via uw website aanmelden voor een account. Dit account kan worden gebruikt voor het beheren van een eigen startpagina.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Gemakkelijk uw favoriete sites online op een rij. Daarin vindt u een verwijzing naar de pagina van de ontwikkelaar van dit script. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. Op de site van de aanbieder is er ook een handleiding aanwezig. Ook kunt u support krijgen voor bij het gebruiken van dit PHP script. Een beheerder kan de eigen startpagina helemaal naar smaak wijzigen.

Daarbij zijn er ook verschillende teksten toe te voegen aan de diverse dochterpagina’s. U kunt in een categorie bijvoorbeeld het meest recente nieuws weergeven. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. Nieuwe beheerders kunnen zich aanmelden en zo een eigen dochterpagina samenstellen.

De website biedt de mogelijkheid om makkelijk links te verkopen. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. U kunt een ander tarief rekenen voor een link op de voorpagina dan een link op een gewone startpagina.
Free Web Hosting