Uw marktplaats betaalbaar maken

Online een extra zakcentje verdienen kan met een aantal typen website. Een eigen marktplaats is een voorbeeld hiervan. Zo verdient u enerzijds aan de adverteerders op uw marktplaats website. Dit kan door betaalde rubrieken aan te maken. Een advertentie kan bij het aanmaken van een nieuwe advertentie kiezen voor een aantal opties waarvoor u ook een prijs kunt rekenen.

In het artikel Uw eigen advertentie website starten leest u hoe u aan een advertentie website kunt komen. Het gebruikmaken van een marktplaats PHP script is verstandig. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. Benodigde functionaliteiten zitten al in het script.

Gebruikers melden zich heel gemakkelijk aan op uw advertentie website. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Als er ongeldige gegevens worden ingevuld dan zal er een melding weergegeven worden.

De belangrijkste zoekwoorden zijn per rubriek in te stellen. Over de zoekmachines hoeft u zich dus niet druk te maken met een kant en klaar advertentie script.

Adverteerders kunnen met een marktplaats script online betalen voor advertentieplaatsing in een betaalde rubriek. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting