Eigen startpagina bouwen

Heeft u een eigen website? Overweeg dan eens een eigen startpagina aan te maken. U kunt linken naar uw website vanuit uw eigen dochterpagina. Via links weten bezoekers en zoekmachines uw website te vinden. Er zitten geen kosten verbonden aan het beheren van een startpagina. Uw startpagina kunt u op verschillende sites maken.

Een interessante mogelijkheid is de mogelijkheid om met uw dochterpagina geld te verdienen. Dat is toch mooi? Iets dat geen geld kost en in principe geld kan opleveren. Men is bereid u te betalen voor links. Regelmatig zult u dan wel uw startpagina moeten bijwerken en up-to-date moeten houden.

Het aantal mogelijkheden is nog groter met uw eigen startpagina website. Dan heeft u echt uw eigen platform. Heeft u weinig verstand van programmeren en opmaak? Perfect. Het script is juist geschreven voor mensen die geen HTML kennis of programmeerkennis hebben.

Het is mogelijk om uw eigen startpagina website te maken zonder dat u kennis van HTML hoeft te hebben. Wilt u daar meer over weten? Lees dan eens Bouw uw eigen startpagina. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. Met behulp van banners kunt u adverteren. Het plaatsen van een Google Adsense blokje is een andere mogelijkheid. Daarbij zijn ook veel mensen bereid te betalen voor een link naar hun website op uw startpagina. Bijvoorbeeld een X aantal links voor een vast bedrag.

Free Web Hosting