Affiliate geld verdienen via je eigen affiliate shop

Online kunt u met affiliate marketing relatief eenvoudig extra geld verdienen. U hoeft met affiliate producten geen eigen producten samen te stellen. Wat u daarvoor nodig hebt is een goed werkend PHP script, een domein en goede webhosting. Het assortiment wordt automatisch bijgewerkt door het periodiek inladen van productfeeds.

Wilt u starten met affiliate marketing, dan kunt u gebruikmaken van het script dat u kunt kopen op affiliate script. Om het script te draaien heeft u webhosting samen met een domeinnaam nodig. Het domein en de webhosting kunt u samen met het script aanschaffen. Wanneer u kiest voor een hostingpakket samen met het script, dan wordt het script direct op dit hostingpakket geplaatst voor u.

Verder is het wel noodzakelijk dat u zich bij een affiliate netwerk aanmeldt. Via een dergelijk affiliate netwerk kunnen de benodigde productfeeds worden gegenereerd. U ontvangt een affiliate commissie wanneer er iets via uw vermelding wordt gekocht bij de aanbieder.

Het beheerpaneel biedt tevens de mogelijkheid om uw webwinkel uit te breiden met allerlei extensies. Ook zijn er verschillende layouts verkrijgbaar voor uw webwinkel. Wilt u naast uw salaris extra geld verdienen, dan kunt u In de vrije uren werken aan uw affiliate shop en extra inkomsten genereren. Het bijwerken van producten kost u geen tijd omdat de feeds automatisch om de zoveel tijd worden ingeladen. Het is mogelijk om productfeeds periodiek in te laden binnen de affiliate shop.
Free Web Hosting