Een startpagina online zetten

Een startpaginascript is een CMS script, maar dan bedoeld voor het bouwen van een nieuwe startpagina site. Regelmatig stapt men ook van een verouderd startpagina script over op een nieuwer en moderner PHP startpaginascript. Een startpagina website bestaat uit diverse dochterpagina’s die allemaal een eigen onderwerp hebben. Lees Aanmelden startpagina door wanneer u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen.

Een eigen account kan men aanmaken met behulp met het registratieformulier. Deze inloggegevens kunnen worden gebruikt om in te loggen in de beheeromgeving. Zodra men is ingelogd kan men een nieuwe startpagina aanmaken.

Meestal zal een dergelijk startpagina CMS script in PHP geschreven zijn. Houd er rekening mee dat er een database nodig is voor het opslaan van de gegevens. Weet u niet welke hosting u voor het script moet afnemen, vraag dan aan de aanbieder van het script wat de minimale vereisten zijn. Via de link in dit artikel vindt u een goed script. Het verkopen van links is een mogelijkheid van het startpaginascript. Het moet voor iemand wel aantrekkelijk zijn om een betaalde link op uw website te hebben.

Belangrijk is dat u zich focust op de bezoeker bij een eigen startpagina maken en niet zozeer op de zoekmachines. De zoekmachine kan zien of de pagina voor de bezoekers goed is. Is dat het geval dan stijgt uw website weer een beetje in de zoekresultaten van Google.

De typische indeling komt oorspronkelijk van startpagina.nl waarvan veel klonen zijn gemaakt. U kunt opgeven via welk subdomein uw nieuwe startpagina bereikbaar moet zijn. Een subdomein mag niet al bezet zijn. Dan kunt u het niet gebruiken.
Free Web Hosting