Je favoriete websites online beheren

Voor linkbuilding kunt u op een makkelijke wijze gebruik maken van startpagina’s. Backlinks kunnen zorgen voor een hogere positie binnen de zoekmachine Google. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Een startpagina site kunt u met een script ook zelf in elkaar zetten.

Op een startpagina kunt u verschillende widgets plaatsen. Een voorbeeld is een nieuwsblokje. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u startpagina script eens raadplegen. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Online inkomsten generen is ook prima te doen met dit PHP script. Dat gebeurt met de verkoop van backlinks. De prijs van een backlink stelt u via de beheerschermen heel eenvoudig in. Er zijn verschillende betaalproviders aan het script te koppelen. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. Na een succesvolle betaling zal de software de link direct aan de website toevoegen. Er is geen noodzaak om iets handmatig te plaatsen.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. PHP wordt door de meeste hosting pakketten ondersteund. Ook is het script eenvoudig via de scripttaal PHP uit te breiden met extra functies.
Free Web Hosting