Bouw Uw Eigen Advertentiewebsite

Met een advertentie script kunt u op een simpele verstandige een marktplaats website bouwen. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheeromgeving beschikbaar. Met behulp van het beheergedeelte kunt u simpel wijzigingen doorvoeren. Zo kunt u via de beheeromgeving een betaalde rubriek aanmaken. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Een eigen marktplaats beginnen is zo erg eenvoudig. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. U kunt middels de pagina marktplaats script meer over dit handige PHP script lezen. Het script is met een aantal gemakkelijke handelingen gebruiksklaar te maken.

Daarbij bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het beheergedeelte is beveiligd met een PHP inlogsysteem. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Op deze slimme kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Het aantal foto’s dat bij een advertentie kan worden aangemaakt is in te stellen middels het beheerpaneel. Het uiterlijk van uw website kunt u simpel veranderen. Met een aanmeldformulier is er simpel een nieuwe gebruiker aan te maken. Een nieuwe advertentie plaatsen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Een bezoeker kan eenvoudig reageren op een advertentie. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Hierop kan de adverteerder reageren. Het is mogelijk om per pagina de meta keywords en description in te stellen. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Google weet zo uw site aan de juiste zoektermen te linken.
Free Web Hosting