Eigen advertentie website maken

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Samen met het script wordt er ook een beheerpaneel geleverd. U kunt de kleuren bijvoorbeeld wijzigen via de beheeromgeving. Meer informatie over het script is te vinden op eigen marktplaats. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Het script zal automatisch de installatie starten bij uw eerste website bezoek. U geeft de belangrijkste gegevens van uw nieuwe advertentiesite door tijdens de installatie. Bijvoorbeeld de gegevens van de database kunt u invullen in de installatieschermen.

U hoeft geen HTML of CSS codes te typen wanneer u dat niet wilt. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Op deze wijze kunt u zonder verstand van de techniek toch een website maken die professioneel oogt. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. U hoeft daarvoor slechts een zogeheten affiliate feed in te laden. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Het beheer van uw website middels een marktplaats CMS systeem vereist geen enkele technische kennis. Aanpassingen zijn via het beheerpaneel uiterst eenvoudig door te voeren. De verschillende beheerschermen gaan over een specifiek onderdeel van de website. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.
Free Web Hosting