Uw nieuwe startpagina online zetten

Het hebben van een eigen startpagina dochter zorgt voor een aantal extra opties die u heeft. U kunt vanzelfsprekend verwijzingen plaatsen naar interessante websites. Dat is de primaire functie van startpagina’s. Daarnaast kunt u diverse andere onderdelen toevoegen aan uw dochterpagina. Dergelijke widgets zijn de laatste jaren steeds meer in trek.

U maakt op een bestaande website een account aan en daarmee kunt u een nieuwe startpagina maken. Nadat u links heeft geplaatst zult u de pagina ook zo nu en dan moeten updaten. Er zullen websites verdwijnen en nieuwe websites zullen in aanmerking komen voor een link. Dode links dienen te worden verwijderd van de startpagina. Regelmatig updaten is dus wel belangrijk.

Wanneer u het zo bekijkt is een startpagina nooit af. Heeft u uw dochterpagina’s op een eigen website staan, dan is het mogelijk om het beheer centraal te regelen. Het artikel is het doorlezen waard wanneer u er meer over zou willen weten. Met een eigen startpagina website kunt u meer controle uitoefenen op het geheel. U bepaalt zelf de voorwaarden waaraan een dochterpagina moet voldoen. U kunt de optie voor registratie van buitenaf inschakelen waarmee bezoekers zelf een startpagina op uw website kunnen aanmaken.

Omdat de startpagina website op uw eigen webhosting pakket draait, heeft u ook in de hand hoe lang de website blijft bestaan. Het wordt ook eenvoudiger om geld te verdienen met uw website. Denk daarbij aan de verkoop van backlinks. De betaling controleren en de link plaatsen doet het script vaak zelf zonder uw tussenkomst.
Free Web Hosting