Eigen startpagina online zetten

Een flink aantal Nederlandse websites biedt de mogelijkheid aan om gratis een eigen startpagina te beginnen. Dit kan handig zijn op het moment dat u een betere positionering van uw bestaande websites wilt in de zoekresultaten van Google. De startpagina links worden door de zoekmachines als een soort aanbeveling gezien. U mag zelf beslissen naar welke websites u een link plaatst. Een dergelijke stijging heeft vaak ook een stijging in het aantal bezoekers op uw website tot gevolg.

Er is ook een kans dat u geen eigen dochterpagina in elkaar wilt zetten. Met dit in het achterhoofd bieden veel sites ook de mogelijkheid tot linkaanmelding aan. Voor link aanmelden zijn verschillende variaties. Het insturen van een linksuggestie is doorgaans kosteloos. U heeft dan echter geen zekerheid over de plaatsing. Is er geen formulier hiervoor aanwezig, dan is het invullen van het contactformulier ook een mogelijkheid om de URL onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk bepaalt de paginabeheerder of hij de link ook daadwerkelijk zal toevoegen.

Wilt u uw eigen startpagina samenstellen? Het artikel Uw eigen startpagina online zetten geeft u meer inzicht in het proces van aanmelding en het daadwerkelijk aanmaken en vullen van een startpagina. Als u een startpagina samenstelt is het namelijk wel fijn wanneer u dat ook goed doet. Het artikel bevat de juiste informatie om een goede startpagina samen te stellen. Ook is het mogelijk een link terug de plaatsen en de locatie daarvan door te geven. Dat de link dan ook echt wordt geplaatst is dan een stuk waarschijnlijker. Ook het plaatsen van een betaalde link is vaak mogelijk. Als u betaalt voor de linkplaatsing, weet u zeker dat de link toegevoegd wordt.

Heeft u nog niet duidelijk in gedachten hoe u startpagina’s gaat inzetten? U zou de andere artikelen op deze website ook kunnen doorlezen en aan de hand van de opgedane kennis een besluit kunnen nemen.
Free Web Hosting