Mobielvriendelijke marktplaats maken

U kunt met behulp van een eigen advertentie website relatief eenvoudig geld verdienen. Zo kunt u bovenaan uw marktplaats een affiliate banner weergeven. U kunt tevens betaalde rubrieken aanmaken op uw advertentie website. Het aanmaken van topadvertenties is een derde mogelijkheid die u kunt gebruiken. U kunt een kant en klaar script gebruiken om een eigen marktplaats te bouwen. Meer informatie over een dergelijk script vindt u in het artikel advertentie website maken. U kunt middels het beheerpaneel eenvoudig de benodigde beheerderstaken uitvoeren.

Over de techniek hoeft u niets te weten. U kunt eenvoudig aanpassingen in het kleurschema verrichten met behulp van dit beheerpaneel. Ook het toevoegen van 1 of meerdere banners is via het beheerpaneel vrij eenvoudig te doen. U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Het zal doorgaans lastig zijn om een nieuw script te laten ontwikkelen voor hetzelfde bedrag. Het script is gemaakt in PHP en u kunt PHP ook gebruiken om extra functies aan het script toe te voegen.

De 4 laatst bezochte advertenties blijven in beeld staan zodat een bezoeker vrij eenvoudig terug kan bladeren. Een bezoeker kan ook heel eenvoudig zoeken op de advertentiewebsite. Adverteerders kunnen zich via het registratieformulier registreren op de website. Zodra het aanmeldformulier is ingevuld, wordt een nieuw account aangemaakt voor de nieuwe adverteerder. Met dit account kan een adverteerder een nieuwe advertentie plaatsen op de website.

Er kan van een reactieformulier gebruik worden gemaakt om een reactie te versturen naar een adverteerder. U kunt dit formulier vrij eenvoudig tevoorschijn halen vanuit een advertentie. Wanneer er spam wordt ingevuld, zal men dit zoveel mogelijk proberen tegen te houden. Dit is met de grote hoeveelheid spam tegenwoordig wel nodig. Een advertentie website maken kan een goed idee zijn voor het bouwen van een extra inkomstenbron. Verstand van de techniek is nauwelijks noodzakelijk.
Free Web Hosting